Hem Logga In Skapa ett konto
Valutor:
Din kundkorg: 0

Asics Klassisk Ny Hög Kvalitet Kvinna ASICS GT Svart; Rosa A2YtXZAM

 • 2579 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,339  SEK522
Spara: 61% mindre • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Asics Klassisk Ny Hög Kvalitet Kvinna ASICS GT Svart; Rosa A2YtXZAM
  Asics Klassisk Ny Hög Kvalitet Kvinna ASICS GT Svart; Rosa A2YtXZAM
  Asics Klassisk Ny Hög Kvalitet Kvinna ASICS GT Svart; Rosa A2YtXZAM

  Asics

  Asics GT-2000 4 löparskor


  Det senaste tillskottet i den hyllade GT-2000 serien är här för hösten : The Asics GT-2000 4 strukturerad dämpning löparskor. Rack upp miles i det nya lätta tillskottet till familjen GT-2000. Ta sikte på din löpande mål och blåsa bort dem med varje slitage i dessa stöds träningsskor. Med nya funktioner såsom mjukare GEL dämpning i den rearfoot - perfekt placerat för overpronators- och tillägg av elastiska band i övre att linda runt din midfoot till extra stöd, kommer att löparskor Asics GT-2000 4 stödja dig på varje steg i löpningen.


  Övre


  GT-2000 4 övre byggs med bekväma och ventilerande syntetmaterial med mesh paneler för ökad luftflöde, som hjälper till att hålla fötterna svala och torra, och skapar en trevligare miljö för bäraren. GT-2000 4 har också ny övre teknik. Extra gummiband har lagts till den övre till Linda runt din mellanfoten och ge extra stöd till bäraren, vilket resulterar i en bekvämare åktur. The Comfordry™ innersulan ger extra dämpning, och stoltserar med enastående fukt fuktspridande egenskaper, vilket bidrar till att lämna dina fötter svala och torra, och dina skor på sin lättaste vikt. Innersulan är flyttbara, och som sådan kan enkelt tvättas mellan användningar.


  Övre har också en koppling räknare, som vaggor häl och ger en snävare passform runt hälen för extra stöd. Tillägg av reflekterande element tillverkas av företaget 3M förbättra säkerheten när ut utbildning i låg-ljus villkor.


  Mellansula


  Nytt för den GT-2000 4 är mjukare GEL dämpning i rearfoot, placeringen av som har undersökts av Asics för att ge den bästa dämpning för overpronators, platsen för de flesta gynna. GT-2000 4 har också GEL®-dämpning system i framfoten, vilket absorberar stötar samtidigt som den flexibilitet som krävs för en effektiv gång. The Fluidride® mellansula också införlivas i design, och erbjuder den ultimata kombinationen av bounce-back - att ge dig det extra fjädrar i din steg- och dämpning, alla på en minskad vikt. Följaktligen, den nya GT-2000 4's mellansula i extremt bekväm, och erbjuder mer stötdämpning än någon GT-2000 innan det.


  Dessutom den mellansula funktioner Asics' I.G.S® teknik, som hjälper dig att köra smidigare genom att förbättra fotens naturliga gång från hälisättning till tå. Ytterligare vägledning tillhandahålls av vägledning Line® mellansula teknik, vilket ytterligare förbättrar din gångstil effektivitet. ASICS' vägledning Trusstic System®-teknik har också för att inte bara förbättra din gångstil effektivitet, men också midfoot strukturella integritet. Ytterligare stöd och stabilitet läggs genom införandet av Asics' dynamisk Duomax® stödsystem, som har ändrats för denna sko att minimera vikt och erbjuda ökad plattformsstöd.


  Yttersula


  Ahar® är strategiskt placerade på yttersulan att ge extra hållbarhet och dragkraft i hög stress områden. Ahar® ger överlägsen dragkraft och hållbarhet, samt lagt till komfort och en bättre tur, att göra den GT-2000 4 en mycket slitstark sko lämpar sig för daglig användning. Mönstret på yttersulan ger överlägsen mångfasetterat dragkraft, så du kan vara säker på att du får optimal greppet på din kör, oavsett vilken villkoren.