Hem Logga In Skapa ett konto
Valutor:
Din kundkorg: 0

Asics Bra Produkt Kvinna ASICS gel Rosa cM7AWWen

 • 2331 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,424  SEK456
Spara: 68% mindre • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Asics Bra Produkt Kvinna ASICS gel Rosa cM7AWWen
  Asics Bra Produkt Kvinna ASICS gel Rosa cM7AWWen
  Asics Bra Produkt Kvinna ASICS gel Rosa cM7AWWen

  Asics

  ASICS Gel-excitera 6 kvinnors kör ShoesThe energisk design av Asics GEL-excitera 6 funktioner ett Rearfoot GEL dämpning System och ventilerande Jacquard mesh övre för vardags komfort. Den här nya uppdateringen är ett utmärkt val för låg körsträcka löpare söker en bra passform och vadderade ride, samt en design skapad med vardagliga användning och mångsidighet i åtanke.


  Jacquard Mesh övre


  Gel-excitera 6 övre är konstruerad av ett Jacquard mesh-material som omsluter varje fot andas komfort. Den mesh arbeten otroligt hårt så att luften kan helt genomsyra hela övre, förse dig med en konstant tillförsel av färsk, kall luft medan samtidigt tvingar ut varm och kvav luft. Maskan är också extremt bekväm bredvid foten minskar distraktioner och irritation som kan uppstå på längre körningar. Detta mesh skiljer sig från övriga eftersom det förbättrar tillbehöret, bildar formen på din fot innanför övre och ökad komfort till nästa nivå.


  Dessutom, ger övre dig en inre hälkappa som fungerar otroligt hårt för att ge ett låst på plats. Denna innovativa teknik förhindrar i skon glider som i sin tur förhindrar oroshärdar, irritation och skav. Slutligen är Residing i övre men spelar en viktig roll i dämpning tillsammans med mellansulan den Ortholite sockliner. Innersulan ökar den dämpning bredvid foten, ger det första lagret av komfort.


  Amplifoam mellansula


  Mellansula teknologin består av en Amplifoam som är konstruerad för att underhålla hållbarhet vid mjukare tätheter som ger bättre flexibilitet, komfort och plattform anpassningsförmåga perfekt för naturlig löpning. Lätta och fjädrande, Amplifoam reservdelar lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga ytor. Dessutom bor en rearfoot gel dämpning system i hälen att tillhandahålla enastående stötdämpning från krafter under hälen strejk av gångcykeln. Gelen skonar lederna från oförsonliga ytor som du pund i miles.


  Slitstarkt gummi Yttersula


  Slitstarkt gummi som på yttersulan av skon är slitstark som kommer att förhindra eventuella skador som uppstår under en lång tid utsätts för hårt underlag. Gummiblandningen erbjuder en högre täthet av gummi i slagtålig områden i yttersulan där de flesta slitaget uppstår i hela miles, detta hjälper till att reducera slitage så att du kan köra hårdare och för längre.